Månadsgivande via autogiro

Ditt kontiunuerliga stöd i kampen mot bröstcancer är mycket betydelsefullt.

Att skänka en månatlig gåva till forskningen ger oss möjlighet att bättre planera för de resurser vi har inför kommande anslag till bröstcancerforskningen.

Vi uppskattar mycket om du vill bli månadsgivare till Bröstcancerfonden med en månadsdragning från ditt bankkonto via autogiro. Du signerar enkelt ditt månadsgivande med Bank-ID (mobilt eller installerat på din dator).

I formuläret efterfrågas "Kontohavarens betaltjänsteleverantör" och med det menas helt enkelt din bank. Skriv namnet på din bank, t.ex. Swedbank. Clearing och kontonummer skrivs in i en följd utan bindestreck. För kunder i Swedbank ska clearingnumrets checksiffra ej anges. Endast de fyra första och därefter kontonumret.

Månatligt belopp väljer du själv i formuläret.

I fältet "Betalar-/Kundnummer" behöver du inte ange något.

Klicka på knappen nedan för att komma till Bröstcancerfondens sida hos Bankgirocentralen för att signera ett månadsgivande till förmån för bröstcancerforskning.

Varmt tack för att du är med oss i kampen mot bröstcancer!

 

 

Bröstcancerfonden och Personuppgiftslagen

För att kunna hantera vår gåvoverksamhet, så sparar vi de uppgifter som du lämnar. Vi följer Personuppgiftslagen och lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part. När du skänker en gåva till Bröstcancerfonden, så godkänner du detta och vi informerar dig fortsatt om vårt arbete och hur du kan stödja Bröstcancerfonden. Läs mer i vår integritetspolicy