Lediga jobb hos oss

 

Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO växer!

 

Vill du bli en del av vårt nybildade team och arbeta tillsammans med oss för att bekämpa bröstcancer? Vi söker tre engagerade medarbetare till BROs kansli.

Informationschef
Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, söker en informationschef. Du har utbildning inom journalistik, kommunikation eller PR och har dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst. Du kommer att ta fram en ny kommunikationsstrategi för BRO samt modernisera våra kommunikationskanaler. Vi vill ha en driven skribent, gärna med kunskap om medicin och hälsa. Vi söker dig med erfarenhet från ideell sektor, hälso- och sjukvård, PR eller kommunikationsbyrå. Du har bred kompetens, och förmåga att utveckla vår digitala kommunikation. Du blir projektledare för våra kampanjer, ansvarig för presskontakter, redaktör för vår medlemstidning och webb. Omvärldsbevakning kommer att vara en viktig del av dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som är initiativrik, engagerad och strukturerad.
Inte minst söker vi dig som med lust och engagemang vill bidra till att bekämpa bröstcancer.

 

 

Föreningsombudsman
Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, söker en föreningsombudsman. Du är troligen statsvetare, jurist eller kommunikatör och har dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst. Du kommer att ha övergripande ansvar för kontakten med BROs lokala bröstcancerföreningar. I uppdraget ingår utbildningsinsatser, omvärldsbevakning och intressepolitiskt arbete. Du ska ta fram underlag till informationsmaterial och skapa mötesplatser för BROs medlemmar och förtroendevalda över hela landet. Vi söker dig som har erfarenhet av ideell sektor, är serviceinriktad och som har vana att självständigt genomföra evenemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av påverkansarbete inom det svenska sjukvårdssystemet.
Inte minst söker vi dig som med lust och engagemang vill bidra till att bekämpa bröstcancer.

 

 

Administratör med ekonomikompetens
Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, söker administratör med ekonomkompetens. Du är en van administratör med utpräglad serviceanda och har dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst. Du är en strukturerad person som gillar att vara "spindeln i nätet". Du kommer att svara i telefon, administrera gåvohantering, fakturera, kontera, ansvara för kontorsmaterial och vara kontorets "alltiallo". Inte minst söker vi dig som med lust och engagemang vill bidra till att bekämpa bröstcancer.

Vi hanterar inkommande ansökningar löpande och vi har satt 22 januari 2017 som sista ansökningsdatum.

Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta generalsekreterare Marit Jenset på telefon 070-361 23 64 eller mejla din ansökan inklusive CV till marit.jenset@bro.se

Märk din ansökan med tjänstens titel.

 Välkommen med din ansökan!

 

 

Om BRO

Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation - BRO är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell organisation med 33 bröstcancerföreningar, BCF, över hela landet. BRO bildades 1982 av dåvarande 12 bröstcancerföreningar och har idag över 11 500 medlemmar. BRO får statligt bidrag från Socialdepartementet. BRO har till uppgift att främja och tillvarata bröstcancerbehandlades intressen beträffande behandling, vård och rehabilitering liksom de som löper risk att få bröstcancer på grund av ärftlighet.
Genom Bröstcancerfonden utvecklar vi stödet till dem som idag lever med bröstcancer samtidigt som vi stöder bröstcancerforskning.