Välkommen att söka till ett BRO-finansierat

Må Bra-program på Masesgården under 2017.

 

BRO gör en särskild satsning på återhämtning då det är eftersatt och vi vet att behovet är stort.

 Masesgårdens Hälsohem.

Gemensamt för innehållet i programmen på Masesgården är: Vegetarisk, medveten kosthållning, samtal enskilt och i grupp, fysisk träning, meditation, avslappning, varm­vattenbassäng, fin natur – allt utifrån din egen dagsform. Det enda du behöver tänka på är dig själv och hur du har det. Återhämtning på riktigt. Du bor i fina enkelrum med dusch/wc. Programmet är 5 dygn, söndag em till fredag em, internat med helpension på Hälsohemmet Mases­gården som ligger natuskönt vid Siljan, 7 km väster om Leksand i Dalarna.

 

BRO-finansierad LEVA-vecka för kvinnor med spridd bc.
Masesgården.

Du som lever med spridd bc är välkommen att söka till detta program. Du är aktiv i livet men går på ständiga kon­troller och behandlingar. Syftet med veckan är återhämt­ning, gemenskap, inspiration och att fylla på energi i både kropp och själ. Du ingår i en grupp med andra i liknande situation. Programmet har funnits sedan 2010 och är my­cket uppskattat. Inplanerade veckor 2017 är vecka 22, 36, 45, 49 och vecka 2 år 2018.

 

BRO-platser på Mitt-i-Livet-veckor för kvinnor med kurativ bc.
Masesgården.

OBS: FULLBOKAT 2017.

För dig som är färdigbehandlad och läker efter din bröst­cancer. Vi prioriterar kvinnor med hemmavarande barn un­der 18 år. Återhämtning sker i grupp och idén är att hitta tillbaka till energi i både kropp och själ. Syftet är att un­der professionell vägledning få hjälp att hitta tillbaka till uthållighet och aktivt liv. BRO finansierar 1 – 2 platser varje kursvecka under 2017.

Mitt-i-Livet-programmet rullar följande veckor: vecka 13, 17, 19, 26, 34, 39, 42 och 48.

 

Ansökan och kursledare.

För att kunna ansöka till programmen ska du vara medlem i en bröstcancerförening. Kursledare för samtliga program är Carolina Welin, med lång erfarenhet av rehab och åter­hämtning i samband med bröstcancerdiagnoser. BRO samarbetar med MOW Hälsa när det gäller intervjuer och administration. Ladda ner ansökningsblanketter här

LEVA-vecka
Mitt-i-Livet-vecka

Vill du veta mer om programmen kan du kontakta Carolina på carolina.welin@mow.se eller mobilen 070-651 10 90.

Välkommen med din ansökan!

.