Unga kvinnor-Diamanterna

Unga kvinnor- Diamanterna

Gruppen riktar sig till kvinnor under 50 år eller i närheten, eller till dig som har barn under 18.  Vi träffas en gång i månaden. Alla aktiviteter som du finner under fliken #Aktiviteter", gäller även för Diamantgruppen.


Vi träffas i lokalen på Dunkärrsgatan 2, Ramlösa mellan kl 18.30-21.

Första träffarna för 2018 startar måndagen 22/1 och onsdagen 21/2, tid som ovan. Kompletterar med resten av datumen efter nyår.

Titta gärna in här regelbundet för att se om det är någon aktivitet på gång.

Även den som har har en annan cancerdiagnos och befinner sig mitt i livet är välkommen.

Hör gärna av er till Anna-Carin Lööw om du undrar över något. Anna-Carin kan nås på telefon: 0705-98 39 45 eller på mail: diamanterna@bcfparlan.se.
Välkomna!

 

2017:

Diamantträff 22 mars BH-skola

med Kicki från Underbara under i Höganäs samt Birgitta Wittström. Här får du tips o råd hur en bra BH ska sitta för att ge bästa komfort.

Diamantträff 20 april- Klädbytarkväll

Alla har vi några klädesplagg mm som på nåt vis" har krympt i garderoben" och som kanske kan passa någon annan istället. Därför ordnar vi en klädbytarkväll på denna träffen.
Ta med dig lite plagg/sjalar/skor/smycken som du vill sälja, skänka eller byta med någon av oss andra. På så vis gör vi både oss själva och miljön glad. Hör av er till Anna-Carin om du undrar något,  kontaktuppgifter ovan.