Välkommen till Bröstcancerföreningen Johanna Göteborg Bohuslän

Här på vår hemsida hittar du all information om föreningen och om våra aktiviteter. I kalendern till höger finns en översikt av vårt program. Kika även under fliken "Vår verksamhet" för att ta del av vårt utbud av träffar och aktiviteter. Du kan också läsa vår tidning Johannabladet elektroniskt, gå till "Vår verksamhet" - "Johannabladet".

Du kommer väl på seminarium om de senaste nyheterna inom cancerforskningen den 12 april?!
Seminariet presenteras av Cancerforum väst som är ett nätverk av intresseorganisationer inom cancerforskning och cancervård. Tid: 18 -20. Plats: Dalheimers Hus. För mer information, program och anmälan. Läs här.

Inbjudan till matauktion tillsammans med Lady circle den 26 april!
Under kvällen bjuds på föreläsning på temat mat, något att äta, matinspiration, trevligt umgänge och möjlighet att ropa in något fynd i auktionen. Dryck till självkostnadspris. Överskottet från kvällen tillfaller Bröstcancerföreningen Johanna Göteborg Bohuslän. För mer information om evenemanget eller anmälan, kolla på våran kalender i högerspalten.

Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, heter från och med 1 januari 2018 Bröstcancerförbundet.

Sveriges enda ideella patientorganisation som fokuserar enbart på bröstcancer har därmed bytt namn men behåller sitt unika uppdrag.Visionen är att ingen ska drabbas av bröstcancer. 

Höjning av medlemsavgift
På årsmötet 2017 beslutades att höja medlemsavgiften 2018 till 250 kr/kalenderår för både huvudmedlemskap och 
stödmedlemskap. 

Behöver du information på annat språk än svenska?
Vi har en folder på engelska, turkiska, persiska, somaliska och arabiska. Läs här. 

Bröstcancerförbundet gör en särskild satsning på återhämtning 
Varmt välkommen att söka till 2018 års Må Bra-program på Masesgården finansierade av Bröstcancerförbundet. Mer information finner du på deras hemsida.

I syfte att sprida den goda vanan att känna igenom sina bröst regelbundet lanserar BRO appen Klämdagen. Appen är kostnadsfri och finns för Iphone och Android. Den laddas enklast ned från  www.klamdagen.se 

Besök oss också på Facebook där alla nyheter aviseras löpande. https://www.facebook.com/BCJohannagoteborg/

Telefonnummer som kan vara bra att ha: klicka här 

Vill du engagera dig som närståendestödjare? se länk

 
Våra möten genomförs i samarbete med Sensus