Välkommen till Bröstcancerföreningen Johanna Göteborg Bohuslän

Här på vår hemsida hittar du all information om föreningen och om våra aktiviteter. I kalendern till höger finns en översikt av vårt program. Kika även under fliken "Vår verksamhet" för att ta del av vårt utbud av träffar och aktiviteter. Du kan också läsa vår tidning Johannabladet elektroniskt, gå till "Vår verksamhet" - "Johannabladet".

Tack för årets Rosa Oktober!

Vår ordförande Carina Källström skriver:
"Under helgerna i oktober har vi stått i Nordstan och informerat om Johanna och vikten av tidig upptäckt. Tack alla engagerade medlemmar som ställt upp! Ett extra stort tack till Fatemeh som förutom att hon själv varit i Nordstan vid ett flertal tillfällen har sett till att vi haft rosa varor, broschyrer och annat material på plats. 
Andra aktiviteter under oktober har bland annat varit på Brasserie Lipp, Beauty Boutique, Gymmet Partille Arena, Salong Refräsch. De har alla ställt upp på ett fantastiskt sätt och har bidragit både ekonomisk och genom kunskapsspridning!"

Höjning av medlemsavgift
Inför år 2018 så har styrelsen beslutat att höja medlemsavgiften för huvudmedlemskap och 
stödmedelmskap till 250 kr/kalenderår. 

Har du en ide om hur livet för de som påverkas när någon får bröstcancer kan förbättras?
Gå in på hemsidan Crowd Ideas och lägg in din idè. Bcf Johanna är en av flera samarbetspartners i detta projekt. Hjälp gärna till att sprid information om projektet och hemsidan. När hemsidan stängs den 10 november kommer alla idéer och förslag att grupperas i olika kategorier. I slutet av 2017 kommer ett closing event att arrangeras där innovativa idéer och förslag som möter stora behov uppmärksammas. Mer information finns på hemsidan.
Projektet stöds av Västragötalandsregionen. 

Behöver du information på annat språk än svenska? Vi har en folder på engelska, turkiska, persiska, somaliska och arabiska. Läs här. 

I syfte att sprida den goda vanan att känna igenom sina bröst regelbundet lanserar BRO appen Klämdagen. Appen är kostnadsfri och finns för Iphone och Android. Den laddas enklast ned från  www.klamdagen.se 

Besök oss också på Facebook där alla nyheter aviseras löpande. https://www.facebook.com/BCJohannagoteborg/

Telefonnummer som kan vara bra att ha: klicka här 

Vill du engagera dig som närståendestödjare? se länk

 
Våra möten genomförs i samarbete med Sensus